POLITICA DE RETUR
Produsele achizitionate online de pe site-ul www.cementarte.ro se pot returna in termen de 30 zile calendaristice de la primirea lor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Perioada de retragere expira dupa 30 zile calendaristice incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta indicata de dumneavoastra, alta decat transportatorul, în posesia fizica a produselor. SC CEMENTARTE SRL proprietarul site-ului www.cementarte.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a solicitarii.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acesta revine in totalitate in sarcina clientului. Detalii despre dreptul la retragere:
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:
– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separate.
 – ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate :
- Nu se accepta returul produselor dupa depasirea termenul de 30 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a acestora;
- Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat;
- Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, urme de montaj , socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.
- Nu se accepta returul daca produsele au facut obiectul unei comenzi speciale, au fost distinct personalizate la cererea Cumparatorului sau au fost executate dupa specificatiile Cumparatorului.
Pentru a renunta la produsul(ele) achizionat(e) si sa primiti banii inapoi va rugam sa ne transmiteti o declaratie de intentie scrisa pe adresa de e-mail: cementarte@gmail.com,

Conform legislatiei in vigoare, in cazul denuntarii unilaterale a contractului la distanta, costul returnarii produsului(lor) revine in sarcina clientului. Ne rezervam dreptul la refuzarea coletelor trimise cu plata la destinatar sau care nu au fost anuntate in prealabil. Dupa primirea si verificarii integritatii produsului(lor) returnat, banii vor fi returnati in termen de 30 zile lucratoare.